Юристът застанал зад ЦСКА е ИЛКО СТОЯНОВ

Публикувано на: 21.10.2015 11:07

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Илко Стоянов
ИЛКО СТОЯНОВ. Това е юристът, който е гласувал в полза на ЦСКА и законовата възможност за движение в избраната посока, чрез дъщерното дружество на ПФК ЦСКА АД. Той е човекът, който някак си влиза на шпагат в комичния израз от сайта на БТВ, че решението е взето единодушно със седем на един гласа...

Току-що член на Правната комисия разкри името, като си и призна, че не е имал смелостта на СТОЯНОВ. И няма обяснение за това, доколкото не е в зависимост от Правната комисия. И членството в нея не в пряка връзка с професионалните му ангажименти. Обаждането последва публикацията преди минути за издирване на члена на Правната комисия.

ИЛКО СТОЯНОВ е възпитаник на ЮЗУ "Неофит Рилски" и е от Благоевград. Сам той казва за себе си: "Роден на 8.6.1970г. в Благоевград. Завършил детска ясла, детска градина и предучилищна подготовка, с което е придобил първите седем години от възпитанието си, създаващо му проблеми в днешни дни."

Види се, при този неспортен, а тежък политически сблъсък, включително И на различните правни школи, че не само "лаиците" виждат решения.

Разбрахме, че господин СТОЯНОВ е зает с избори, но когато това свърши и ако не се притеснява, то ще му организираме прес-конференция. Пък нека тя да бъде с образователна цел  за аматьорите. Не е задължително да го окичим с лавров венец.

А го заслужава!

Забележка: Верни на себе си, няма да упоменем политическите ангажименти на ИЛКО СТОЯНОВ, за да не правим агитация. Доколкото изповадвама абсолютната и безусловна деполитизация на армейския клуб. Противно на управленската свинщина в държавата.