Зетят на Боби Михайлов тъгува за ЦСКА

Публикувано на: 22.10.2015 13:07

Автор: Проспорт.бг

©в. "Дневник"
Футболистът на Левски Живко Миланов каза, че му липсва вечния съперник ЦСКА, защото без „червените” А група е лишена от емоциите и страстите на дербито.

"Нормално е да ми липсва ЦСКА. Това е дербито на България. Когато преди играех в Левски беше Литекс на мястото на Лудогорец, но не е същото. ЦСКА трябва да се върне в А група,където му е мястото”, каза той, след като бе награден за играч на 12-ия кръг.

"Атмосферата (в Левски) е по-добра във всеки изминал мач. С победите идва самочувствието, така всичко се оправя. Имах едно желание – да помогна до зимата и след това да си намеря отбор в чужбина. Продължава да е така. Ако през декември дойде оферта, която ме устройва, ще си тръгна. През лятото имах оферти, които обаче не ми харесаха”, добави Миланов.

"Когато се завърнах в Левски, гардът беше паднал доста ниско. Това е Левски, нямаш ли самочувствие, трудно се играе. Този отбор винаги се бори за челните места”. 

"Не играхме добре с Лудогорец, защото имаше повече напрежение. По-лесно е да гониш първото място, отколкото да го устояваш. Не мисля, че напрежението беше заради самия съперник. На мен това ми беше първи мач срещу тях, защото преди, когато играех тук, този отбор го нямаше“, допълни Миланов."

Забележка: Информацията е на Новспорт.бг