Ветераните на ЦСКА пожелаха да участват в спасението

Публикувано на: 28.10.2015 11:24

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Клубът на ветераните на ЦСКА ще бъде възстановен презследващата седмица. Вчера бивши играчи на армейците проведоха среща на националния стадион “Васил Левски“. На сбирката присъстваха 32-ма от общо 60 поканени ветерани, съобщава “Тема: Спорт“.

Сред тях бяха представители на различни поколения, носили червената фланелка - Аспарух Никодимов, Петър Жеков, Борис Станков, Стоян Йорданов, Христо Маринчев, Спас Джевизов, Георги Велинов, Георги Илиев-Майкъла, Сашо Борисов, Методи Деянов, братята Адалберт и Мартин Зафирови, Филип Филипов, Светослав Петров, Милен Радуканов, Христо Марашлиев и други. На срещата бе решено бившите играчи на клуба да се съберат отново следващия вторник от 10.00 часа в Борисовата градина, когато ще бъде възстановен Клубът на ветераните на ЦСКА.

“Ще се съберем на “Армията“ през следващата седмица, за да изберем Управителен съвет. Крайно време е Клубът на ветераните отново да функционира. Ние, ветераните, искаме да бъдем единни, за да се сложи край на доскорошното разцепление, което вредеше не само на нас, но и на ЦСКА като цяло. Ще имаме собствена позиция и идеи, които ще предлагаме и обсъждаме с ръководството на клуба“, уточни Адалберт Зафиров. А Христо Марашлиев добави: “Искаме да сме полезни на ръководството за спасението на ЦСКА.