Феновете на ЦСКА са свободни, привърженикът на Левски Андрей Монов мъртъв, а БХК смуче по силно от граф Дракула

Публикувано на: 04.11.2015 23:01

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Прочетох дивотия номер "безкрайност" на Българския хелзинкски комитет, който номинирал убиеца Джок Пол Фрийман за "Човек на годината 2015". Сигурно нямаше никой да обърне внимание, ако този не беше заклал насред София едно 20-годишно българско момче. Което освен това е бил и фен на футболния Левски. Андрей Монов. Убит в края на 2007 година

Прочетох и коментара на фен фракцията на сините "Саут дивижън", които упоменават "капиталови заслуги" на въпросната предателска организация, за които дори не бях чувал. Но напомпаните с паричен и всякакъв ресурс субекти от дълго време ми танцуват по крехката гражданска психика и ще припомня още нещо.

Тези същите осъдиха Карбовски, защото взел че сравнил политиката с курва в перманентен цикъл. А по онова време фенове на ЦСКА пък гниеха в ареста, заради произвола на бягащата от правосъдие правосъдна система.

В яда си се обърнах към въпросната организация и пряко към нейния директор по правна програма с материал под заглавие: "Извадете си главите от менструалния орган!". Ще повторя част от публикуваното на 9 януари тази година:

...

О, неземна адвокат Илиева, винаги съм твърдял, че няма нищо по-прекрасно от жена, приличаща на жена. Всъщност, май твърди го Ален Делон. Кой съм аз!?

Невероятна госпожо Илиева, признателен съм Ви, че отчитате присъствието на Конституцията в обществените отношения на България. Вие ми върнахте надеждата в доброто. В прекрасното женско начало. Началото на живота.

Прекрасна госпожо Илиева, очаквам с нетърпение БХК да се завърне от Хелзинки и да отскочи до Разлог. Там патриотично и с нежност има задържани едни млади хора. Признавам не са жени. Не са и хомо. Но пък царят така контрастни полови отношения. Обвинителят уножда ката ден Конституцията с любов. С усмивка и най-добри намерения вини местния съд в незаконосъобразност.

А разложкият съд пък с най-добри намерения, бъклица и дрян връща упреците назад, с извинение отбелязва груби процесуални нарушения и се изчервява за Констатацията, че едни фенове на ЦСКА са лишени от право на защита. Нещо, като конституционно порно на купон между така светли и добронамерени хора.

Изумителна госпожо Илиева, аз а и мои добри познати и приятели, така мило съжаляваме, но в разложкия арест нашите нямат менструален цикъл. Те са момченца. Пардон, прекрасна, някои са бащи. Дори единият стана такъв, докато събираше обливащата го любов на българската конституционна действителност.

Муци, простете усмихващия се, като прекалил с конопа посланик на третата възраст, но ако БХК си извади главата от менструалния орган, то ще го посрещнем с всенародни тържества, хляб и сол. С безплатна доставка, според предпочитанията - със и без крилца...

Адрес: Арест. Град Разлог. Районен съд - Разлог. Районна прокуратура - Разлог!!!

С ДНЕШНА ДАТА ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА СА НА СВОБОДА, ВЪПРЕКИ ХЕЛЗИНКСКИЯ КОМИТЕТ, А ФЕНЪТ НА ЛЕВСКИ НЕ Е СРЕД ЖИВИТЕ.

НО ВЪПРЕКИ ИЗРОДЕНИЯ РИСУНЪК, БХК Е ГЕНЕТИЧНА ПРОЕКЦИЯ НА НЕНАСИТНИЯ ГРАФ ДРАКУЛА. В ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ И БЕЗНАКАЗАНО ЦИНИЧЕН! ПРОДАДЕНА ДУША. НА ДЯВОЛА.

Речник:

Дракула - в превод от румънски - ДЯВОЛ

Забележка: Най-неприятното е, че не става дума за слух.  Въпреки свежото първо име на Фрийман, съвсем не е шега!