Романът на Полковника вече може да достигне до всеки в България

Публикувано на: 06.11.2015 11:33

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Днес предстои подписването на договор между фондация "Хайнрих Шлиман", издател на романа "Орденът "Винчи" - Скиптърът" на Петьо Костадинов-Полковника и "Булпост".

Благодарение на куриерската компания на "Български пощи", доставката на произведението се улеснява до всяка точка на столицата и България, без значение изпращането да се извършва, без да се плаща допълнителна цена. Така "Орденът "Винчи" - Скиптърът" ще се продава в книжарниците и ще бъде доставян навсякъде на една и съща стойност - 10 лева.

Доставките ще се извършват с наложен платеж за цената на книгата, а куриерската услуга ще бъде за сметка на издателя.

Междувременно от вчера функционира специален профил на приключенския роман в социалната мрежа Фейсбук и можете да влезете в него, като кликнете ТУК. Там на лично съобщение ще можете да правите заявки за доставка индивидуално или групово.

Приемат се заявки и от книжарници.

Задължително трябва да се изписва точния адрес с пощенския код и телефон за обратна връзка.

Освен във Фейсбук, от вчера функционира и специална електронна поща за заявка на произведението, а именно: ordenat1963@abv.bg

На 13 ноември /петък/, от 18 часа, в Дома на енергетика в гр.Козлодуй "Орденът "Винчи" - Скиптърът" ще бъде представен пред местните читатели. Проявата се организира от "Червена чета Радецки", фен клуб, който на 14 ноември навършва една година. Авторът ще дари 25 процента от продажния оборот за целите на организацията, която е една от малкото у нас с официална съдебна регистрация.

Допълнителен мотив за презентацията на 13 ноември е градът. Авторът е възпитаник на местния Техникум по ядрена енергетика със специалност "Ядрена електроника".

Издателят благодари на първите заявили романа, които още днес ще го получат!

Редовните заявки започват да се изпълняват от понеделник - 9 ноември.