Отивам до огледалото да си поговоря с мен!

Публикувано на: 12.11.2015 17:47

Автор: Петьо Костадинов-Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
В последните минути от живота хитово за всички в Глобалната мрежа е, че като кредитор на ЦСКА се е появил и ловешкия Литекс. Сензацийка. Така де. Да има хляб и зрелища. И мир за неутолимия глад на простака.

Любопитно им било, че кредитор е и Чавдар Етрополе, държавата.

Не бе! Страхотни кредитори са ЦСКА Инвестмънт и Лира Инвестмънт. ЦСКА Инвестмънт е 100 процента собственост на кредитирания, т.е. - на ПФК ЦСКА АД. Нищо ново между свързани лица. Но си е за учебник по икономика и професура по управление на дългове да изиграеш кръгче, в което да дължиш пари сам на себе си.

А от Лира Инвестмън Калинка дарявала, дарявала , каквото може от Овча купел до Студена и през "Армията", та чак да ожалиш известната люксембургска компания. Така твърди владетелят на истината - професор Истина. Е, малко невярно и повече лъжа, но кой ти гледа!?

А французите, като достатъчно брулени в историята твърдят винаги, каквото и да става - Cherchez la femme. Било верен знак, когато един мъж започне да се държи необичайно, когато постъпките му са с неясна мотивация.

Сега например на "Армията", сред по-възрастните,  било модерно да се показва мъжкия прасец. Колко добре оформен е той от футбола някога. Много било вървежно пред младия  женски административен състав. Но това е една нездрава клюка... Няма нищо общо с кредиторите.

Сега ще ме прощавате. Ще ида до огледалото да си поговорим с Аз. Дали пък не му дължа някой лев.

И не търсете жената! Постъпката ми е мотивирана от предколедно отънялата сметка.

Добре де, не искам и аз да ви лъжа. Намесена е жена. Цените на винетките и Тя. Познавате я. Не остана шофьор да не я пожелае. А беше само с Боби и някакво шише  при откриването на една трибуна.

Хайде до по-късно!