В ЦСКА разходи за персонала 7 263 000 лева

Публикувано на: 16.11.2015 09:39

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Спортал.бг публикува подробна информация за годишните финансови отчети за 2013 година и 2014 година в ЦСКА. Информацията е за хора с време и желание да вникнат по-дълбоко. В детайлите.

Аз ще позволя съждение по две позиции за 2014 година.

Първата е моята любима. Произхода на средствата за кредитиране на свързани лица, което реализира ЦСКА Инвестмънт към ПФК ЦСКА АД в размер на 353 000 лева и произхода на парите, съответно схемата за кредитиране между свързани лица, което извършва Лира Инвестмънт в размер на 4 217 000 лева.

Разбира се, никой не е длъжен да ми обяснява. Кухня е, а едното юридическо лице е със свободен офшорен статут. И разбира се, няма да издребнявам за глупостите на господин професор Истина за даренията!?!?!?

Но сега внимание!!!

За 2014 година, според Годишния финансов отчет в графа "Разходи за персонала" са усвоени 7 263 000 лева!?!?!?

Ако приемем нездравото предположение за цели 100 човека в системата на клуба, което само по себе си е несериозно, дори с кака Дора-перечката в листа, то излиза, че средният годишен разход е 72 630 лева (влючително кака Дора-перачката), съответно по 6 052,50 лева на месец (влючително кака Дора-перачката). Нека в номерацията бъдат включени, освен кака Дора и футболистите.

Само дето 6 000 на месец струваше Чочев. "Кака Дора-перачката" нещо много скъпа иде.

На мен лично изобщо не ми е интересен размера на възнагражденията, а списъка. Неговият състав. Защото при предния престой на господин Истина, той беше по-дълъг от 100.

При такъв разход или някой е живял, като Крез, или друг е правил партийно финансиране, докато се е разкарвал в коридорите с 5 лева в джоба.

Ще повторя - разходи в графа "Разходи за персонала", а не дължими разходи в графа "Разходи за персонала". И като се замислите, че повечето футболни люде в клуба не бяха виждали живи пари минимум 12 месеца...

Аз и други, в емоцията си, апелираме за едновременен ход на синдик, икономическа полиция и прокуратура. Но, като поразгледах изнесеното в ГФО, последните само ще загубят време и ресурс.

Всичко ще бъде законно. Кой може да ти попречи да си назначиш дори равин, за задълбочаване на добрите отношения с Израел, които бяха поразклатени леко в контролата срещу Ашдот? На нея дори единственият по това време нов чиновник в клуба избяга, като бит педераст в тунела. От медии и публка.

Само ЦСКА! Макар за някои да е само келепир...А за тъпият - легитимация.


Речник:

Крез - последният цар на Лидия в Мала Азия от 556 пр.н.е. до 541 пр.н.е. и е познат със своето богатство. Името му става нарицателно с фразата "Богат като Крез".