Йордан Лечков: Изпълкомът не е трупал дълговете на ЦСКА

Публикувано на: 17.11.2015 09:35

Автор: Проспорт.бг

©Sportal.bg
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви, че ЦСКА трябва да намери начин да плати огромните си задължения. Той беше категоричен, че ФИФА и УЕФА няма да търпят своеволия от страна на БФС относно ситуацията с "червените".

"При нас казус ЦСКА няма. Показателно е, че в Изпълкома всеки има мнение, но решенията са взимат колективно. Ние сме независима организация и сравнително добре се справяме с оглед на това, което се случва в България. Законът е най-голям от всички нас. Казус ЦСКА в Изпълкома няма. Търси ли се синдик? Значи клубът е в несъстоятелност. Въпросът е, че проблемът се прехвърля от болната глава на здравата. Ние като Изпълком не сме трупали дългове в ЦСКА, нали? Аз подкрепям Венци Стефанов, той се изрази толкова добре", обясни Лечков пред Sport7.

"Имам притеснения, че ако продължаваме да коментираме тази тема, УЕФА и ФИФА ще ни отнемат лиценза и няма да участваме на други форуми. Говорим за бъдещето все пак", допълни той.

Бившият национал засегна и темата за националния отбор. Той подкрепи селекционера Ивайло Петев и обясни, че през годините редица треньори са паднали в жертва на футболистите.