До директора на ЦСКА, който и да е той: Какво ще се прави с ДЮШ-а?

Публикувано на: 18.11.2015 11:18

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Да приемем, че всичко се случи, така както го е замислил Ганчев. Има известни сигнали, че ще стане точно така. И Литекс от пролетта ще има нов собственик, който ще прави с името на клуба, каквото си иска. С други думи, може да го прекръсти и на Трънчовица, ако му втекне.

Идеологът обаче, е пресметлив човек, а ходовете все по-пресметнати по една линия, която е изпълнима. И който си го припознае - да го припознае. Все пак, от другата година май "А" група в Ловеч няма да гледат. Разбира се, съждение с условие, че държавата може да реагира остро. Или пък някои нейни кукловоди. Адресът на купувача е бул. "Драган Цанков 3", в София. За това иде реч.

С оглед тежките загуби, след убийството на ЦСКА, за силните на деня, които дори и те - оядените, не могат да преглътнат, то може и да има известно замижаване. И оранжевите екипи да идат на черния пазар или за по-едрите момчета от академията в Града на закрития мост.

Сигурен съм, че дори и да няма "А" група, в Ловеч ще продължат да си развиват децата в полза на изнесения към София отбор, където е адреса на купувача, представляван по документи от една нищожна от управленска гледна точка личност.

И водя именно към нея. Питам, за да бъда полезен на момчетата и техните родители, защото не ме оставят намира през последните дни, какъв е планът за школата на ЦСКА и нейните подрастващи. За треньорите. Обществена тайна е, че договорите на треньорите са до март догодина. На малцината треньори, защото бе извършен погром лятото, без съвършено никаква модерна организационна и методическа аргументация. Единствено бе подписан договор със себе си на полза джобу. Скоро ще направим и по-обстоен анализ.

Но питам - какво ще се случи. Питам изпълнителя, представящ се за нещо, което най-вероятно ще си купи клуб.

Разбира се, говоря за Пламен Марков. Далеч съм от мисълта, че е по силите му ментално да има и бегла идея за комбинациите около първия отбор, но е добре да поеме отговорност и разясни поне за хлапетата.

Ако има куража да излезе на светло, без да се опитва да съставя сложни изречения.

А да даде прост отговор. По ще му отива.