Прекрасен Чочев само с 1:1 срещу Лацио

Публикувано на: 22.11.2015 18:08

Автор: Проспорт.бг

©turkspor.net
Прекрасен Ивайло Чочев и отличен Палермо направиха едва 1:1 срещу Лацио на стадио "Олимпико" в Рим. Сицилианците има за какво да съжалавят, защото лацианите направиха първото си положение едва в 90-ата минута, но успяха да изравнят от дузпа чрез Кандрела в 70-ата минута.

Палермитаните имаха аванс от попадение на Едоардо Голтадинга в 22-ата минута.

Българският национал Ивайло Чочев игра на нормалната си позиция, като дефанзивен халф и бе, като многоръкия Шива, особено при увличането на левия бек Лазаар в атака, което налагаше игра на голям периметър на българина в защита. А там той бе просто блестящ.

На два пъти при 1:0 за Палермо Чочев можеше и да реализира от позиции на левия диагонал на атаката, но не успя. чочев обаче бе всичко в центъра и в лявата част на полето. подаваше, отнемаше, играеше прекрасно. В 58-ата година се сдоби и с жълт картон а игра с ръка, но бе напълно несправедлив.

Отлична работа на Чочев в дебютния мач на Давиде  Балардини начело на треньорския пост на Палермо, човекът, който начело именно на Лацио разсипа Левски с 4 гола в София.

Следващата седмица Палермо приема шампиона Ювентус, а Чочев ще има подкрепата на допълнителна подкрепа от България. За мача в Палермо ще пристигне неговия агент Петьо Костадинов-Полковника, заедно с двама свои гости от Торино, единият от които футболен агент и брат на централен нападател от школата на Старата госпожа. Визитата на групата е координирана с ръководството на Палермо.