Футболист отказа "Мерцедес"

Публикувано на: 24.11.2015 14:32

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Играч от Астана отказа да получи "Мерцедес". Фокси Кетевоама спечели анкетата за №1 в отбора на Станимир Стоилов за годината и елитната кола бе дарена от спонсор за награда. Асът от Централноафриканската република обаче пожела "Мерцедесът" да бъде продаден, а парите - разделени поравно между всички футболисти, съобщава електронното издание на "Труд".

"Нашите планове винаги са насочени към победа, ще видим какво ще се получи“, каза Мъри преди мача с Бенфика в сряда. Астана има шанс за третото място при 4 т. от оставащите два мача - с португалците и с Галатасарай в Турция.

Бенфика сътвори уникат в Шампионската лига с нощен полет. Уплашени от разстоянието до Астана за мача в сряда, португалците решиха да пътуват, спейки. Чартърът бе оборудван с удобства за сън.

Орлите трябваше да поемат снощи в 23 ч. лисабонско време по очаквания 10-часов път. Атлетико (Мадрид) пристигна към полунощ в Казахстан два дни преди дуела и завърши 0:0. Отборът на Станимир Стоилов не се даде у дома в Лигата и на Галатасарай - 2:2.

Температурите в сряда в Астана ще бъдат между -8 и -18 градуса, а в Лисабон вчера стигнаха до +15. Мачът е от 21 ч. казахстанско време (17 ч. българско).

Бенфика е без двама контузени - капитана Луизао и аса Николас Гайтан.