Козлодуй, Видин, Оряхово, Мездра и Разград подкрепят Ганчев с обща декларация

Публикувано на: 28.11.2015 21:48

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 
Д Е К Л А Р А Ц И Я
 
От  Сдружение ”Червена чета Радецки” - клуб  на привържениците на ЦСКА в град Козлодуй, подкрепена от фен клуб Видин, фен клуб Мездра, фен клуб Оряхово и фен клуб Разград.
 
 Ние, привържениците на ЦСКА от Козлодуй, Видин, Мездра, Оряхово и Разград, твърдо и безусловно заставаме зад г-н Гриша Ганчев, и потвърждаваме нашата позиция за възраждане на ЦСКА,  декларирана от ”Червена чета Радецки” на събранието, проведено на 04.10.2015г. на стадион ”Българска армия”.
 
Единственото място за най-великият български футболен отбор е в професионалният футбол. Категорично се разграничаваме от всякакви псевдо-моралисти, искащи да изпратят любимият ни отбор да играе по селски поляни. Това не e нашият ЦСКА. Нашият ЦСКА е този, който излиза на Армията с червените екипи, на които греят трите звезди, този, който се бори за шампионската титла и побеждава в евротурнирите! Това ни кара да полудяваме, защото ние сме армейците и безграничната ни лудост никога не умира.
 
Нашият отбор с цялата си славна история е в червените ни сърца. А сърцето никога не лъже и много боли когато е наранено. Защото срещу любимият ни отбор години наред се извършва открит и целенасочен геноцид от хора със силно изразен червен комплекс.
 
Часът на истината настъпи! В момента пред ЦСКА има една единствена правилна посока. И тя е завръщане в професионалният футбол по най-бързия възможен начин. Започване от най-ниската футболна група е неприемливо и е равносилно на ритуално самоубийство.
 
 Г-н Ганчев, Вие сте истински Армеец! Направете това, което е най-добре за ЦСКА и ще разберете колко много истински червени фенове са с Вас!
 
28.11.2015г.