Стойчо стана член на фен фракция на ЦСКА

Публикувано на: 07.12.2015 09:45

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт,бг
Стойчо Младенов стана член на сдружението "ЦСКА Акционерите", съобщава "Тема:Спорт". Това е факт от вчера. Бившият треньор на "армейците" се срещна с няколко представители на организацията с нестопанска цел, като пи бира с тях и обсъди бъдещето на ЦСКА.

Младенов неведнъж е получавал подкрепа от "Акционерите", които в един момент от миналия сезон дариха тренировъчни пособия за отбора. По това време именно Стойчо бе старши треньор. В момента специалистът е в България, след като не успя да се задържи дълго начело на египетския Ал Итихад Александрия.

Младенов анонсира пред "Тема:Спорт" преди десетина дни, че ще пусне официална позиция около събитията на "Армията". Това обаче бе преди Васил Божков да оповести намеренията си да направи опит за оздравяване на старото дружество.

Известно е, че Младенов подкрепя плана на Ганчев, но явно не му се влиза в конфронтация с така наречените "оздравители" и затова на този етап запазва мълчание по горещата тема.

Стойчо трябваше да отговори и на нападките на Адалберт Зафиров, който заяви: "Младенов е един от виновниците за състоянието на ЦСКА. По негово време станаха много трансфери на играчи, чрез което бяха източени пари от клуба". До този момент обаче Стойчо остава безмълвен, уточнява още изданието.