Пенев, Лечков и Сираков на юбилея на Ицо

Публикувано на: 07.12.2015 11:47

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Христо Стоичков
Три от най-ярките футболни звезди у нас Наско Сираков, Йордан Лечков и Любослав Пенев са първите български легенди, които се включват в юбилейния мач, с който ще бъде отбелязана 50-ата годишнина на Христо Стоичков, съобщи Агенция "Фокус“. Събитието ще се състои на 20 май, 2016 година, на Национален стадион "Васил Левски“.

Сираков, Лечков и Пенев ще излязат на терена специално, за да уважат своя голям приятел и съотборник.

Четирите легенди на световния и българския футбол винаги са показвали взаимен респект, още от времето им в националния отбор.

"Аз съм един от хората, с които Ицо поддържа перфектни отношения от началото на спортната си кариера до днес. Горд съм, че съм поканен на това голямо събитие, което смятам, че ще бъде мега спортното събитие на годината – споделя участвалият на три световни първенства Наско Сираков. - "Ицо е единственият човек, който може да доведе голяма част от световния футболен елит у нас.“ – категоричен е 6-кратният шампион на България и 5-кратен носител на купата на страната.

Лечков и Пенев също с голяма радост са приели поканата на своя приятел и споделят, че с огромно удоволствие ще се включат в грандиозното събитие и заедно, също както едно време, подобаващо ще отпразнуват годишнината на Христо Стоичков.