Левски ощетяван цяла година, контрира с милиони в битка за титтлата и с БФС

Публикувано на: 20.12.2015 22:36

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Единият от собствениците на Левски - Николай Иванов, присъства днес на празника, организиран в зала "Универсиада". Той бе на събитието заедно с Иво Тонев.

Николай Иванов говори пред част от медиите, като първо коментира съдийството: "Ние считаме, че Левски е един от доста ощетяваните отбори цяла година. Не сме си позволили в никой мач да говорим за съдиите. Изключение единствено направи нашият треньор след двубоя в Ловеч за Купата."

На въпрос, каква сума ще има треньорският щаб за селекция през зимата, единият от собствениците каза: "Нека да намерят добрите играчи, сумата може да бъде дори по-голяма от 1 милион лева. Имаме уговорка с Управителния съвет, отпускаме им средства." Сумата наистина е изключително голяма за Левски, който в последните години, особено през зимния трансферен прозорец, не даваши почти никакви средства за привличане на нови играчи. Треньори и директори бяха принудени да търсят единствено свободни агенти, за да не се плащат трансферни суми.

"В Изпълкома на БФС са собственици и директори на клубове. Това поражда конфликти на интереси", завърши Николай Иванов, цитиран от БЛИЦ.