Братя Цоневи щели да бягат от Левски, заради Краев

Публикувано на: 05.01.2016 08:51

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба на Левски
Близнаците Радослав и Борислав Цоневи са взели окончателно решение да напуснат Левски и са го обявили пред ръководството, научи "Меридиан Мач". Дуото е съблазнявано известно време от Ботев (Пд), а младоците вече са съобщили на ръководителите си в Левски ясното намерение да напуснат.

Ради и Боби със сигурност няма подпишат нови договори със "сините", а причината, която са изтъкнали е игровото време, което получават.

"По-добри сме от Божидар Краев, само че той е несменяем титуляр, а ние не получаваме толкова шансове", негодували младоците.

В момента обаче няма никакъв шанс някой да ги вземе от Левски, още през зимата, срещу някакво обезщетение. На "Герена" ще ги ползват до лятото, когато Боби и Ради ще си тръгнат като свободни агенти. Най-вероятно те ще преминат в Ботев, където са им гарантирали много игрово време, както и подобна или дори по-добра заплата. От Лудогорец и Литекс също се ослушват за двамата. Все още не е ясно дали Левски ще се раздели с някой измежду Мики Орачев и Божидар Краев, към които също има интерес.