За Вальо Антов 100 неокастрени кола на голо

Публикувано на: 06.02.2016 10:38

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Светослав Костадинов, Проспорт.бг
Валентин Антов
Прочетох, че Вальо Антов е скъсал предни кръстни връзки и със сигурност кръвното ми скочи до опасни за възрастта ми граници. 
 
Без официална статистика, отдавна съм забелязал, че сме в световния елит по този показател.  Безконтролното и неграмотно зобене, още повече химизираното хранене с добавки и всякакви боклуци, докарва състезателите ни постоянно до операционната маса.
 
Не е от терените. Някога набивахме гуменки по асфалт, сгурии и с прегорела трева терени. В армията специалните отряди минаваха такива натоварвания на консерви, че нормален човек ще прегърне кръста още на първия завой. И никой нищо не късаше.
 
Спешно и неотложно е да се намерят алхимиците-престъпници в българския футбол и техните методисти, в българския спорт изобщо. Да бъдат арестувани и съдени за умишлено нанасяне на средна телесна повреда. А когато става дума за малолетни и непълнолетни, да отнесат и 100 неокастрени кола на голо. На публично място.
 
Колко още кариери и талант трябва да съсипем, за да сработи поне някакъв инпулс от едноклетъчната ни антихуманна същност.
 
В конкретния случай е наложителна проверка, в името на бъдещето, на ЦСКА, в клубовете. На националните гарнитури в паралел.