Чандъров взе и Пирин Разлог след Ботев и Септември, Джоджоб директор

Публикувано на: 10.02.2016 10:25

Автор: Проспорт.бг

©ditsport.com
Румен Чандъров - без очила
Новият финансов благодетел на Ботев Пловдив Румен Чандъров официално поема издръжката и на втородивизионния Пирин Рз. Новината потвърди кметът на Разлог инженер Красимир Герчев, който е бивш президент на местния клуб.
 
"Разбрахме се с господин Чандъров, вече официално мога да ви съобщя, че той поема финансирането на мъжкия отбор на Пирин Разлог. Ние обаче ще продължим да издържаме местната детско-юношеска школа. Изпълнителен директор на клуба ще остане Христо Джоджоб, а господин Чандъров ще прецени кой ще бъде старши треньор, но доколкото знам, това най-вероятно ще бъде Николай Митов", коментира градоначалникът.
 
"Отборът ще продължи да играе домакинските си мачове в Разлог на новия стадион", каза още Герчев.
 
Така това е третият отбор, в който Чандъров инвестира след Септември София и Ботев Пловдив. Бизнесменът има вече клубове в трите групи у нас - А, Б и В. Отделно той държи и школата в София ДИТ Спорт.

Пирин Разлог зимува на 11-о място във втора дивизия с 19 точки. Отборът е само на 3 пункта от зоната на изпадащите и основната цел напролет ще е да остане при професионалистите. В първия кръг след паузата разложани приемат Литекс II (28 февруари, неделя), информира "Тема:Спорт".