Тодоров: ЦСКА не е умряло дружество

Публикувано на: 18.02.2016 14:38

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров продължава да вярва, че дружеството може да бъде оздравено.

"Работи се и се търсят варианти за бъдещето на ЦСКА. Трудно е сегашното дружество ПФК ЦСКА с лека ръка да се зачеркне. Може да се стигне и до оздравяване на дружеството, всичко се случва. Дружеството може да бъде оздравено. Дружеството е болно, но не е умряло", каза Тодоров, цитиран от бТВ.

По думите му по времето на "Титан" в клуба са вършени безобразия и той показа документи, с които онагледи твърденията си.

?"Първата лъжа. ЦСКА е бил предаден на Титан с 40 милиона лева задължения. Малко над 8 милиона са задълженията през 2008 година. За 4 години задълженията са станали 38 милиона. След две години къртовски труд, сумата по баланса през 2014 година е малко над 22 милиона", заяви Тодоров.

"Докато съм бил изпълнителен директор минаха 4 собственици, сега има и синдик. Ако имаше някакви нарушения от моя страна смятахте ли че някои нямаше да скочи ако имаше нередности. Документите може да ги видите в Търговския регистър, те са официални. 2014 година се извърши голяма ревизия в ЦСКА", добави още Александър Тодоров.