Николай Костов: Отървахме кожата срещу Берое

Публикувано на: 06.03.2016 19:39

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Николай Костов
 Старши треньорът на Берое Петър Хубчев бе категоричен, че тимът му е надиграл категорично Ботев (Пловдив). Двата отбора завършиха 1:1, а Хубчев изрази съжаление за равенството с оглед на положенията и на някои съдийски решения.
 
"Надиграхме тотално отбора на Ботев. Пак имахме много положения, както и в предния мач, не можахме да ги реализираме, но след нещастно получения гол желанието в отбора беше достойно за уважение. Съжаляваме много с оглед на положенията и на някои съдийски решения, нямахме късмет и със съдийските решения”, сподели Хубчев.
 
Специалистът заяви, че не трябва да бъде възхваляван за решението си да пусне като смяна вкаралия изравнителния гол Георги Андонов.
 
"Нормално е всеки треньор да си познава най-добре футболистите, как са тренирали и в каква форма са. Чак за лаври за мен да говорим, пресилено е”, заяви наставникът на тима от Стара Загора.
 
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Костов определи като справедливо равенството 1:1 срещу Берое.
 
"Стана интересен двубой, това е несъмнено. Имаше доста атаки и към двете врати, единоборства, борба, динамичен мач. След 30-ата минута отпаднахме от играта. Берое направи доста голямо количество атаки към нашата врата, пропуснаха и отървахме кожата, така да се каже. Останахме с гол преднина, успокоихме се, коригирахме някои неща и през второто полувреме нашият отбор добре се защитаваше и контраатакуваше. Получихме гол от фаул и мисля, че 1:1 е справедлив резултат, тъй като и ние имахме добри атаки”, заяви Костов.