Търсят се още 3567 лева и 67 стотинки за ЦСКА!

Публикувано на: 10.03.2016 20:08

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Приятели,
 
Както много от вас знаят, наскоро към семейството на армейските спортове се присъедини и възстановеният клуб по фехтовка.
 
За всички нас е ясно колко трудно е да започнеш нещо отначало, да го изграждаш и да постигаш резултати. Клуб по фехтовка ЦСКА вече има такива – въпреки че е само на няколко месеца, там тренират над 50 деца!
 
Не е далеч денят, когато тези деца ще участват на европейски и световни шампионати, някои от тях ще постигат високи резултати, други не.
 
Името ЦСКА обаче е синоним на топ ниво в България, затова и очакванията са големи.
 
След разговори между сдружение "ЦСКА Акционерите“ и хора от ръководството на клуба по фехтовка ЦСКА, разбрахме, че те имат нужда от някои артикули, които към момента няма как да си позволят. Затова стартираме кампания, чиято цел е набирането на сумата от 3567,67 лева, еквивалентна на стойността на апаратурата, необходима на клуб по фехтовка ЦСКА.
 
Сдружение „ЦСКА Акционерите“ обявява и че се търси спонсор за настоящата кампания, чието име и лого ще бъде качено на сайта ни, както и на всички банери, свързани с инициативата.
 
За повече информация можете да се свържете с нас на info@cskashareholders.com и/или на телефон 0896 062471.
 
Сдружение "ЦСКА Акционерите“ е гарант за коректното протичане на кампанията и това, че няма да бъдат допуснати злоупотреби. Апаратурата е подбрана измежду няколко оферти и ще бъде закупена от Сдружението и дарена на клуб по фехтовка ЦСКА.
 
Децата на България заслужават да спортуват в приятни условия, за да ходят с желание на тренировки. Това зависи и от нас.
 
Заедно можем всичко!
 
IBAN: BG69UNCR70001522166187
BIC: UNCRBGSF
УниКредит Булбанк
Титуляр: ЦСКА Акционерите
Основание за плащане: ЦСКА фехтовка