Боби Михайлов стана член на Българската асоциация на футболните агенти

Публикувано на: 11.03.2016 20:40

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Боби Михайлов бе приет за асоциран член на Българската асоциация на футболните агенти. Кандидатурата на родения през 1992 година Борис бе разгледана на заседания на Управителния съвет на БАФА.
 
Най-младият член на предния отряд на българските агенти учи най-напред във Флоренция, а след това завършва магистърска степен по бизнес и спортен мениджмънт в Монако, стажувал е в известна промоутърска агенция в Марсилия.
 
Младежът взе участие в работната среща на Българската асоциация на футболните агенти и Европейската асоциация на футболните агенти на 8 март в хотел "Кристъл Палас" в София.
 
Михайлов ще бъде приет за пълноправен член на Общото събрание на БАФА, което Управителният съвет насрочи за 20 май от 13.30 часа. Форумът ще бъде съчетан и със събитията свързани с шоу мача по повод 50-годишнината на Христо Стоичков.
 
Боби Михайлов получи и първата си задача от ръководството на БАФА. В рамките на следващия месец той трябва да предложи своите идеи за интеграцията на БАФА в структурите на европейската асоциация. В тази връзка следва да анализира чуждия опит, с особен акцент - правилата в Съединените щати, доколкото те могат да бъдат адаптирани към Европейския съюз и УЕФА. Заданието е изцяло фокусирано върху преодоляването на хаоса в системата, след неразчетени по отношение на футболните агенти действия на ФИФА. Особено в 54-те страни членки на УЕФА.