Бос на Левски не иска хоризонтални пасове

Публикувано на: 14.03.2016 12:31

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Председателят на Надзорния съвет на Левски Бранимир Ботев обясни защо големите спонсори изявяват желание да рекламират в "синия" клуб. Ботев заяви, че рекламните договори няма да спрат дотук и може да се очакват нови партньорства.

"Много добре знаете, че фирмите рекламират там, където има най-голям пазарен дял. Левски е любимият отбор с най-голяма публика. Именно поради тази причина спонсорите очакват най-голяма реализация. Разбира се, че трябва да очакваме още спонсори. Левски е любимият отбор", заяви Ботев.

"Вижте, в момента Левски гради нов отбор. Има неща, които ми харесват, но като цяло трябва още много да работим. Франсис Нар намира себе си, а Венцислав Христов се понрави с няколко добри изяви. Бих посъветвал защитниците да спрат с тези хоризонтални пасове, тъй като видяхте колко контри си направихме. Но в крайна сметка има спортно ръководство, което решава тези неща. Ако има проблем с осъществяването на трансферите, хората в клуба ще вземат мерки. Ръководството, начело с Иво Тонев, се справя много добре със своите задачи", добави шефът на НС на Левски, цитиран от Спортал.бг

Коментар на Проспорт.бг: Целият трудов колектив на Проспорт поздравява сините за всенародната любов, но с риск да си навлече неприятности, ще изрази съмнение за най-големия пазарен дял. Меко съмнение за обективния анализ. Що се отнася до хоризонталните пасове, то е налице непреодолим порив за колективен плач. Само така! Вертикалните контри не правят. Но при този анализаторски щаб и при тези магистрални спортно-технически препоръки пада коефициентът на Георги Илиев-Майкъл. Той стои все по-близо до твърдението, че ЦСКА ще стане шампион преди Левски...С това и печалбата за единица залог.