Янев: В ЦСКА е бъдещето на националния отбор

Публикувано на: 15.03.2016 10:22

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Петев, Проспорт.бг
Христо Янев
Треньорът на ЦСКА Христо Янев изрази разочарование от решенията на националния селекционер Ивайло Петев за това, кои футболисти вика в отбора, съобщава "Тема:Спорт“.

"Представихме се много сериозно срещу Ботев (Ихтиман), това е играта, която искам да виждам във всеки мач. Футболистите излязоха на терена, за да се наслаждават, и резултатът е налице. Смея да твърдя, че разполагаме с играчи, които имат място в националния отбор. Те притежават необходимите качества и за нас ще бъде изключителна гордост, ако някой от тях попадне в сметките на селекционера. Те го заслужават с ежедневната им работа и представянето в мачовете. Трябва да питате селекционера защо не ги вика. Всеки си има право на избор", каза Янев.

"Не очакваме по-голяма премия за успеха над Ботев. Трябва да продължим да се изграждаме като отбор, който има цел и трябва да я постигне. Тук при нас има футболисти, които ще са бъдещето на националния отбор. Но не трябва да оказваме излишен натиск на селекционера, нека взима сам решенията си", добави Христо Янев.