ФА покани Петьо Костадинов в Лондон

Публикувано на: 01.04.2016 21:25

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
Управителят на Проспорт Медиа Петьо Костадинов ще вземе участие в Генералната конференция на интермедиаторите на ФА по покана на Английската футболна асоциация. Събитието е организирано от Английската асоциация на футболните агенти.
 
Костадинов е официално регистриран интермедиатор на ФА, в същото време и съосновател на Българската асоциация на футболните агенти.
 
Голямата сесия на Генералната конференция е насрочена за 12 април в Лондон.
 
Припомняме, че Българската асациация на футболните агенти официално заяви кандидатура за членство в Европейската асоциация на футболните агенти. Неотдавна в София гостува генералният мениджър на континенталната организация Рикардо Мартинс, който направи силна работна среща с българските си колеги. На срещата в София имаше гости от Румъния. Северната съседка на този етап изостава и няма своя професионална организация на хората от твърде специфичния бизнес, а поради извънредно високите такси, офицално регистриани на Север са едва десетина агенти.
 
Петьо Костадинов е в директни делови отношения с повече от 20 елитни клуба от Англия и Шотландия, агент е на талантливите вратари Димитър Евтимов от Нотингам Форест и Димитър Митов от лондонския Чарлтън.