Венци доволен от здравите панталони на Тарханов

Публикувано на: 04.04.2016 08:18

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не иска да говори за места в класирането до края на шампионата. В последния кръг "белите" Монтана като гост и след загубата на Берое от Левски се утвърдиха на третата позиция с 3 точки аванс пред заралии.

"Щастлив съм, че побеждаваме. Важното е, че е и с добра игра. Не искам да говоря нищо за места и класиране. Нека дойде 25 май и тогава ще го направим. Преди това не желая да коментирам този въпрос", сподели членът на Изпълкома пред "Тема Спорт".

"Аз не съм специалист и не разбирам, но знам, че за да станат добри футболисти, на младите трябва да им се дава шанс. Нямаше да имаме Стоичков, Костадинов, Балъков и други, ако някой треньор не им е дал възможност да играят, когато бяха млади. Добре, че дойде един руснак, дето има здрави панталони. Нашите треньори умират от страх, когато трябва да пуснат млад футболист. Чудят се какво да измислят само и само да не го направят. Другият цирк е, че някои бързат още на 20-ата минута да ги вадят от терена", каза босът на "белите".

"Не коментирам дали има интерес към наши футболисти. Това не стои на дневен ред. Нека момчетата да играят, имат време. Всяка година говорихме за интереси и видяхте докъде я докарахме", завърши Венци Стефанов.