Ще потърся глутницата, не Пламен Марков

Публикувано на: 08.04.2016 12:07

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов - Полковника
В материал, с последна редакция от 21 часа и 26 минути снощи, в Топспорт.бг четем:

"ЦСКА бе представляван в БФС от него (б.а. - Милко Георгиев), от собственика на Литекс и син на Гриша Ганчев - Данаил Ганчев, адвокат Радостин Василев и още един юрист."

Със сигурност най-четеният материал, с още един от срещата, в момента са невидими с просто око, защото някой се стресира от собствената си безпардонна самонадеяност, която ще извибрира невроните и на слепците по рождение.

Очевадно е, че колкото си по-нагъл, толкова би трябвало да си по-вървежен, а обяснението само стратезите на този процес могат да го дадат. Защото няма как да е въпрос на компетенция. Те си знаят какво. Публичният автогол е очеваден и естественият ми порив да не съм човек, създаващ напрежение в динамична среда, не може да издържи. Защото все пак аз не съм желатинов продукт, а български офицер.

Сега вече всички можете да си обясните, а не да ви пояснявам, защо едни и същи по смисъл текстове излизат с различни автори, че дори и емблематични левскари се включиха в шоуто за масова манипулация. Като Томислав Русев, например и световно известни специалисти по международно спортно право. Сега сами можете да си дадете обяснение защо се опитват да ви работят с емоцията, че ЦСКА догодина няма да бъде в професионалния футбол, ако не сте с някой си.

Е, точно в този момент ще кажа, че ЦСКА ще бъде в професионалния футбол, въпреки някой си. За да не бъда обстоятелствен ще уточня няколко неща и ще задам няколко въпроса, които задържах за след 20 април.

Най-напред обещавам на Пламен Марков повече да не го атакувам. Бил е доносник. Ми то и в изброените по-горе има. Имал агентурен псевдоним... Ми то и сред изброените по-горе има с неагентурни прякори. Пламен бил некадърен и нископодготвен закъснял кариерист. Ми то и в изброените по-горе има. Но за разлика от тях, аз още помня войника с №15, който влезе от резервната скамейка и повече не излезе. Стана идол на много. И мой. Това беше Пламен Марков.

За лишените от селско житейско начало ще поясня какво е пор. От собствения си опит, не това, което ще намерите в книжките и чрез Мистър Гугъл. Елементарно е да разберете, че е дребен хищник. Много по-важното е, а това вече ми е от опита, че той не напада пилците там, където гнезди. Той плячкосва в съседните дворове. Така много лесно може да бъде локализиран. Оставете, че мирише, като ... пор. Противодействието!? Вълчи капан. Вълчи, защото е по-хитър и ловък от вълк.

За тези, които не са имали честта да бъдат български офицери, ще поясня с думи прости, доколкото съм бил такъв само на тактическо ниво. Без претенции за стратегическо планиране. Когато над собствената ви земя, в собствения ви театър на военните действия, противникът нанесе удар и навлезе дълбоко в ешалоните на вашата отбрана, то щабовете са задължени оперативно да прегрупират силите и да нанесат контраудар с всички налични огневи средства, жива сила и техника. По земя, въздух и море. При необходимост, с включване на резервите. До победа. Защото ако не го направите губите минимум две неща, т.е. - на практика всичко. Чест и родина.

Въпросите:

1. Вярно ли е, че текущите разходи, в т.ч. за електричество на стадион "Българска армия" и база "Панчарево" се плащат от ПФК ЦСКА АД?

2. Вярно ли е, че всеки разход на дъщерното ФК ЦСКА се оформя, като дълг на ПФК ЦСКА АД? Вярно ли е, че по познат сценарий, е натрупан нов дълг?

3. Ще излезе ли някой да обясни защо обещанието с музея не е вървежно? Жокер - Министерство на младежта и спорта.

Другите, някои и дебели питания - друг път.

Добре е да се знае устойчиво - не само Пламен Марков е бил доносник...

Който разбрал - разбрал.

Спирам с коментарите за ЦСКА. Ще потърся глутницата.

Във вълчия свят така е най-добре.

И да не пропусна.  Да поздравя циганите по рождение и самоопределение с техния международен празник. Разбира се, не с парче на традиционния за случаите Горан Брегович, а на любима метъл група. Циганите нямат никаква вина, че ми е писнало от мангалски номера. И така - убийственият саунд на Cry Of The Gypsy.