Истерия за билети срещу Берое

Публикувано на: 10.04.2016 13:19

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Костадинов,Проспорт.бг
 В истинска лудост се превърна еуфорията около втория полуфинал за купата на България между ЦСКА и Берое. Победата на "червените" с 2:0 в Стара Загора се превърна в магнит за всяко армейско сърце, което иска да е на "Българска армия" на 20 април от 20 ч.
 
Дори от чужбина заваляха заявки за местата, които са на скромната цена от 1 лев. Капацитетът на "Армията" е намален до 14 400 места, които ще бъдат изпълнени. Засега ЦСКА не е обявил дата за пускане на билетите. 
Обикновено това става най-рано ден преди съответния мач. Но предвид огромния интерес процесът може да бъде форсиран. Вероятно на фен клубовете ще бъдат отпуснати квоти, които да разпределят между членовете си.
 
Подобен интерес не се помни от последните големи мачове в евротурнирите. А "Армията" за последно събра 15 000 зрители при 1:1 срещу Лудогорец през есента на миналия сезон. Поне 1 000 души се очакват в Гоце Делчев и за неделното гостуване на Беласица (Петрич).
 
С победата си под Аязмото ЦСКА уволни Петър Хубчев, за когото се говори, че има интерес от Левски. А Берое все още не е назначил наставник. Не се знае кой ще води неделния двубой срещу Локомотив (Пд). Заралии продължават да имат сериозни амбиции и заради тях искат да вземат марково име на треньорския пост, твърди вестник "Труд".