Дай Боже всекиму ударни спонсори, медии, капиталови разходи в милиони и нормален дълг към НАП!

Публикувано на: 19.04.2016 14:58

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Далеко съм от мисълта да се заяждам, но вчера докато карах от точка "А" към точка "Б" пуснах "Гонг" на Дарик и засякох как Томислав и Иво Тонев си говорят. И правилно. За трибуна някаква, за скай боксове и разни такива. Телевизори, ресторанти. Баровска работа с други думи.

Приех за нормално, че за ЦСКА не си струва, а говорят, че за билети на "Герена" цели 100 човека чакали преди да отворят касите. Снимката в един сайт беше 9, плюс един с колело и пластмасова касетка. Бог знае пълна с какво. Но  пък и не е изключено снимката да е стара и цели да компрометира опашките, които се вият преди дербито между трибуна "Тонев" и трибуна "Моци". Последното беше нездрав сарказъм от моя страна.

Притежавам обаче убийствена способност да чувам, дори със спукано тъпанче на дясното ухо. И чух. Чух господин Тонев да декларира колко милиони са изчистили и че е останала неголяма сума, дълг към НАП, който те обслужват редовно и който бил малко над 5 милиона лева.

Тук не мога да не поднеса своите аплаузи. Щото, като стане дума за ЦСКА, най-вече говорим за дълга към НАП, малко над 11 милиона.

С риск да се повторя, досадно ще отбележа, че дългът на Левски към НАП по извлечение от 27 юли 2015 година е точно 5 милиона 244 хиляди 679 лева и 88 стотинки, т. е. - 5 244 679, 88 лева.Сега очаквам реципрочно поведение на държавата към братчето на Пепеляшка за едни 11 милиона. Другото ще измислим сами. Има как. И вярвам, че е време за бал и щастлив край. Може и по Шарл Боко. Все ми е тази...

Ако се вярва на господин Баждеков, то тези дни влизат едни 13 милиона лева на "Герена". Дай Боже всекиму! Това да се чува! Вероятно те ще идат за друго, а дългът ще се обслужва, както 8 месеца по-късно.

Както каза господин Тонев във въпросния разговор с Томислав, една марка кафе подписала с тях и с още един клуб. Не било случайно. Че кой казва, че е случайно!? То и за мобилния оператор не е случайно...Трибуна за трибуна, държава в държавата. Само не говорете за пазарни дялове.

Финално. Повече не приемам никакви мрънкания от братчето на Пепеляшка. Време е да се работи и да се покрие с биополимерна защита прииждащата селяния. В мениджмънта. ЦСКА е любим на милионите, както и на рекламодателите. Работа му е майката и стратегия за защита.

Вярвам, че държавата няма да се направи на разсеяна за онези 11 към НАП, 1 към ММС и някои други, за да няма факинг!

Сигурен съм, че има умни хора и че ЦСКА скоро ще се върне на ескадрон от бели коне.