В "Подуяне" си мерят огромния интерес с ЦСКА

Публикувано на: 20.04.2016 08:46

Автор: Проспорт.бг

©seir.bg
Истерия за билети в "Подуяне"! Огромен интерес има сред феновете на Левски за мача с Лудогорец. Двата тима се изправят един срещу друг в събота за мач от 30-ия кръг на "А" група. Както е известно, сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде отворен официално, като до момента са останали непродадени съвсем малко билети за новата трибуна, която е с капацитет почти 6000 зрители. Останалите места са на първите редове и блока, най-близо до сектор "Г", но на касите на "Герена“ непрекъснато пристигат желаещи за билети. Вчера от сутринта на стадиона се виеше опашка, а голям е и потокът от привърженици, които минават през магазина на феновете в центъра на София, пише възторжено "7 дни спорт".

Ръководството на Левски очаква близо 16 000 зрители по трибуните, като двата най-важни сектора за клуба - "А" и "Б", да бъдат пълни до краен предел предвид факта, че има още три дни до срещата.

От клуба вчера се похвалиха, че билетите се продават много бързо и вече има закупени 9000 пропуска. За новия сектор "А" са останали около 1500 билета, които най-вероятно ще бъдат изкупени днес. От агитката на „сините" са закупили пък над 3000 билета за сектор "Б". Интересът е много сериозен и прогнозите са, че южната трибуна ще е пълна до краен предел за мача в събота. Очаква се там публиката да изригне с уникална хореография. Любопитно е да се отбележи, че за сектор "В" са купени почти 2000 билета, което е доста добър показател с оглед на факта, че интересът е концентриран към останалите трибуни на стадион „Георги Аспарухов".

Индикациите са, че след като свършат пропуските за "А" и "Б", феновете ще почнат да купуват за "В".
Общият капацитет е около 19 500. Сектор "Г" обаче ще остане празен.

Забележка на Проспорт.бг: Сектор "Г" забелязва, че някой се напъва. Май!