Любо: Аз не мога, треньор съм вече

Публикувано на: 22.04.2016 08:41

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Старши треньорът на Литекс Любослав Пенев изрази огромното си разочарование след отпадането от турнира за Купата на България. „Оранжевите” победиха в реванша на полуфинала с 1:0 Монтана, но след общ резултат 1:2 се простиха с надпреварата.

"Отпаднахме, направихме всичко възможно като игра. Все още не мога да повярвам, че не сме се класирали. Един куп пропуски. Ясни ситуации, в които си близо до гола. Липса на опит, на умения много ясно и мъничко класа, задължително. Това тренираме (агресивна и атакуваща игра) и искаме така да играем. Но ако искаш да побеждаваш, не е нормално толкова много пропуски. Отборът игра много добре, загубата не тежеше от първия мач. В наказателното поле трябва да бъдем хищници. Моето време вече е изтекло, аз съм треньор вече. Много положения, много ситуации, но… не можахме да вкараме”, каза Пенев.

"Продължаваме в другото русло, което е във втора група, това е. Не мога да кажа, че съм напълно доволен, защото ми липсва гола. Не е нормално и не е логично да вкараме само един гол. Има място в елита и вярвам, че Литекс ще играе в А група”, добави наставникът на "оранжевите”.