Пената: Земетресенията удариха Берое

Публикувано на: 23.04.2016 11:33

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
"Просто в Берое се бяха разменили добрите пластове с лошите. Това се случи може би заради земетресенията из целия свят, точно тях ги уцели и това бе шанс за нашия отбор".

Това заяви легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев, който вчера заедно с Александър Манов показаха новата си книга "Това е ЦСКА".

"Конкретно за мача с нас, от Берое имаха големи надежди. Клуб с добра организация. Водени от един от добрите млади треньори - Петър Хубчев", продължи Пената.

"Финалът е на 25 май. Младите момчета да не се възгордяват. Да продължават с добрата си игра и ако може още по-добре да се представят. Монтана и Берое са различни отбори. Съперникът ни във финала е по-твърд, по-опитен тим. Това в тяхната история ще е голямо чудо - да победят славното име на ЦСКА. Кметът на града е запален по спорта - баскетбол, волейбол, футбол... Сега среща един отбор от европейска класа. Нашите да спират с празненствата и да мислят за финала", заяви още Стратега.

"Кой ще играе за УЕФА, кой за другите купи, се знае, има наредби. Това е успех, който възбуди привържениците на ЦСКА. Два пъти категорично бихме Берое с по 2:0. Не мога да ви кажа неща от кухнята. На всеки мач идват хора от ръководството. Има и едно ръководство, и второ, и трето ръководство може да има. Върши се работа - шефове, треньори. Но най-важното е младите да не си помислят, че са станали много добри. Те трябва да издържат до края на първенството и до този финал. Желая им пълен успех", завърши Пенев.