Жълтицата не бил гласувал, а в Търговския регистър е внесена смяната на Тодоров

Публикувано на: 04.05.2016 14:55

Автор: Проспорт.бг

©tv7.bg
Александър Тодоров
Едно от новите лица в управата на ЦСКА Тодор Тодоров не успя да внесе яснота около случващото се в клуба. В края на миналата седмица стана ясно, че изпълнителният директор Александър Тодоров е бил отстранен, а в управата на клуба са вкарани бившият борец Николай Паслар и Тодор Тодоров, известен като Тошко Жълтицата от Биримирци. Той работи в таксиметровата компания на Стоян Ангелов, известен като Канзаса, който също в момента е в Надзорния съвет на ЦСКА.

"Ангажирам съм и не мога да коментирам нещата. Аз не съм гласувал каквито и да е промени. Просто няма решение за освобождаването на Сашо Тодоров и за други промени в управата. Това е, друго няма какво да кажа“, коментира Тодор Тодоров пред „Меридиан Мач“.

"Действително не са ми се обаждали. Аз научих, че вече не съм изпълнителен директор неофициално в четвъртък следобед, когато чрез мои познати направи проверка в Търговския регистър. Все още не е излязло окончателното решение на Агенцията по вписванията. Така че, докато излезе, аз все още се водя изпълнителен директор“, разясни Александър Тодоров.