Стилиян призна: Жена ми Паулина ме спаси

Публикувано на: 09.05.2016 22:00

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Петев, Проспорт.бг
Бившият капитан на България Стилиян Петров дължи живота си на своята съпруга Паулина. Това сподели самият той в интервю по време на организирания от него благотворителен голф турнир и вечеря. Над 80 души се включиха в надпреварата, а след това и в търга. Гостите купуваха тениски на Джеймс Милнър, Гарет Бари, Дейвид Мойс, Мартин О'Нийл и други, а парите бяха за фондацията на Петров, която подкрепя детска болница в Бирмингам.

"Бях готов да спра, но Паулина ме разубеди. Тя не го позволи и каза, че имам толкова много неща, за които да живея. Затова продължих и се възстанових напълно. Тя беше права", сподели Стенли.

"Паулина трябваше да се справи с толкова много през последните няколко години и тя беше силният човек, който ни мотивира да продължим", коментира още бившият капитан на Астън Вила.

"Ние всички трябваше да сме силни заради Стилиян. Ние трябваше да му помогнем за битката с левкемията и имаше много трудни моменти по пътя ни. Нямаше начин обаче да му позволим да се предаде и да спре да се бори. Много съм горда с него. Всички сме много горди", коментира от своя страна Паулина.

"Беше битка на живот и смърт. Беше трудно да видя семейството си да страда, докато аз се боря за живота си. Това бяха черни дни, когато можеш да видиш какво може да изгубиш, какво пропускаш и за какво трябва да се бориш", завърши Стан.