Янев: И аз все още не знам какво се случва с ЦСКА

Публикувано на: 30.05.2016 08:24

Автор: Проспорт.бг

©Светослав Костадинов, Проспорт.бг
 Наставникът на ЦСКА Христо Янев говори за своето бъдеще в армейския клуб. Треньорът призна, че води преговори за нов контракт, но все още не е парафирал. Също така Янев направи интересен коментар във връзка с новопокръстения на ЦСКА Чавдар (Етрополе).

"След като цяла година сме непобедими за всички в България, освен да кажа едно голямо браво на тези момчета. Шапки долу! Кзах ви, че са страхотни момчета. Горд съм с тяхната работа", каза Янев след победата с 6:1 над Миньор, след което на въпрос за бъдещето си, заяви:

"Водим разговори и като има яснота, ще ви дам цялата информация. Моето желание е да остана, да работя и да се развивам като треньор.

Това какво бих направил аз, няма никакво значение. Като има яснота, ще ви кажем.

Видях много нови неща, научих нови неща, сблъсках се с проблеми и трудности, които дори не бих ги обмислял. Доказахме, че може да се успява с млади български футболисти, стига да има опитни, които да се раздават на 100%", допълни специалистът.

Относно това къде ще играе ЦСКА през новия сезон, Янев поясни:

"Когато излезе решението и има яснота дали ще сме там и под каква форма - ще изляза да ви кажа с какви футболисти ще останем. Няма как да кажа дали с тези футболисти можем да успеем в "А" група, сега може само да гадаем.

Искам ЦСКА да играе в "А" група, Висша лига или там както се нарече. След този сезон са длъжни да ни дадат шанс. Виждате, че феновете ни подкрепят безрезервно и са с нас навсякъде.

Янев си каза мнението и за създадения от Гриша Ганчев и Христо Стоичков нов ЦСКА.

"Аз част от историята на ЦСКА ли съм?! Мисля, че да. Нека бъдем коректни. Когато подписах договор и дойдох тук, аз с ПФК ЦСКА ли подписах? Абревиатурата няма значение", обяви треньорът на червените.