Пращат Попето при Чочев в Сицилия

Публикувано на: 06.06.2016 11:13

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Спекулациите за трансфери на играчи в Италия вървят с пълна сила, като през последните 24 часа с висок градус на коментари е предположението за преминаване на Ивелин Попов от Спартак Москва в сицилиянския Палермо, където играе Ивайло Чочев.

Идеята е, че Попето е вариант за заместник на Франко Васкес, който почти сигурно ще поеме по посока Милан.

Тук обаче въпросителните са много, защото политиката на Пелермо не е свързана със свръххарчове за играчи и възнаграждения със световен стандарт. Чисто технически е трудно да се предположи доближаване до нивата на заплащане в руските грандове, що се отнася до Палермо, разбира се. Предстои да се види.

Но е факт, че медиите на Ботуша и особено сайтът Калчемеркато бълват текстове, които много често са изключително далече от истината. Като например ощастливилият част от нашите "добронамерени" сънародници, че "приключението" на Чочев в серия "А" свършило, защото Палермо щял да се откаже от българския халф.

Същите хора ще останат разочаровани, доколкото Чочев "приключенски" влиза в едни различни от предполагаемите планове и ако е здрав, ще се случат много богоугодни движения в първокласния европейски футбол. Къкавто несъмнено е италианският.