Милева направи съдебен захват на Паслар

Публикувано на: 06.06.2016 16:47

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Синдикът на ЦСКА отказа да обяви официално дълговете на "червените". Дора Милева обяви пред Sportal.bg, че причината е писмото, което изпълнителният директор на "армейците" Николай Паслар е разпространил чрез интернет. Припомняме, че чрез сайта на клуба, шефът на ЦСКА поиска от съдия Мария Райкинска да го запознае със задълженията на клуба.

"Сметнала съм задълженията, но не смятам да ги обявявам публично. След това писмо, което Николай Паслар разпространи чрез интернет, не смятам да го правя. Не мисля, че по този начин трябваше да се обръща към един съдия. Мен ме оставете, няма проблем, но отношението към съда трябва да бъде доста по-различно и уважително. Има си процедура, която трябва да се спазва.

Без разрешението на съда, няма да обявявам никакви цифри. Ние не сме длъжни да го правим, тъй като делото не е публично. Всеки, който има калкулатор, може да го направи. Всичко е публикувано в Търговския регистър. Аз получих това писмо, което бе качено в интернет", заяви Милева пред Sportal.bg.

"Не смятам, че разходите на ПФК ЦСКА АД са 120 хиляди лева на месец. Нека не забравяме, че клубът има приходи от ТВ права и реклами. Има и от трансфер, като се очаква в сметката на ЦСКА да постъпят 21 хиляди паунда. Това не са малко пари. Затова не смятам, че в този момент ЦСКА трябва да бъде обявен в несъстоятелност. Кредиторите ще решат какво ще се случи с клуба. Това е тяхно право, което никой не бива да отнема. Те ще решат кое е най-доброто за тях и за клуба", добави синдикът на "червените".