"ЦСКА-ТОВА СИ ТИ" реагира на "Герена" и Павел Колев, пита кой е КОЙ

Публикувано на: 14.06.2016 20:35

Автор: Проспорт.бг

©michaelblogs.com
 Официалният доскоро сайт на ЦСКА - cska.bg, излезе с обръщение-отговор към клуба от "Герена"  и реплика към Павел Колев, който след обяд наговори тревожни за припознаването твърдения.

Ето и пълния текст във въпросния сайт, без какъвто и да е опит за редакторска намеса, за каквато текстът стене:

Армейци,

Ударите по нашия любим клуб не спират. Сами виждате, че в един момент сякаш свикнахме с атаките и се опитахме да не им обръщаме особено внимание, стараехме се единствено да действаме по целите, които сме си поставили, но днес получихме удар от един меко казано неочакван противник.

Днес ни нападнаха едни хора, на които не им приляга да говорят за спортсменство, чест и морал!

Житейският ни опит е показал, че хората, които обвиняват другите в различни грехове и престъпления, всъщност ги практикуват в ежедневието си и може би дори ги намират за нормални.

Имаме няколко елементарни въпроса към ръководителите на футболен клуб Левски, за отговор на които не е нужно да имаш висше икономическо или пък дори юридическо образование:

  • Уважаеми господа, КОЙ е реалният собственик на Левски? Не говорим за приносители на акции и разни представители, смятаме, че добре разбирате какво ви питаме. Зависим ли е Левски от няКОЙ?
  • По какъв начин се издържа в момента футболен клуб Левски? Как капиталът на Левски набъбна до 40 милиона? Наскоро една фенска организация поиска ясен и прозрачен бюджет. Това по силите ви ли е?
  • Кое събитие предизвика опашката от спонсори, която се изви пред офисите на Левски?
  • Господа, това реално вашата позиция ли е? Или на феновете? Или пък на собственика на една телекомуникационна компания? Последните две май са свързани и зависими…
  • Защо не държахте да се спазва буквата на правилника след скандалния мач между Левски и Пирин в Благоевград, след който имаше десетки ранени полицаи и щети за хиляди левове по стадиона на домакините? След подобно трето провинение санкцията е изхвърляне във втората лига… поне според правилниците, които цитирате, господа.

Страхът е обзел съперниците ни и това е съвсем разбираемо… ЦСКА се завръща по-силен и могъщ от всякога!

Армейци, краят на войната за чист и неопетнен ЦСКА е съвсем близо!

Нека извървим и последните крачки към върха заедно. Както е било и както винаги ще бъде!

И последно, но не на последно място: Счетоводител ли е говорителят на БФС г-н Павел Колев, за да брои титлите и успехите на ЦСКА? Или е станал говорител на Левски?

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

Етикети: Герена, колев, cska.bg