Кой нави Косоко и Менди за бягство от ЦСКА?

Публикувано на: 18.06.2016 21:14

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Пресслужба Литекс
 На Задушница нормалните хора си спомнят за близките, които вече са в друго измерение.

Ненормалните се сещат и за приемани за покойници в ЦСКА, за червената футболна идея. Ненормалните нормално са вцепенени от възкресението на двама мърсуващи сред червената общност.

Единият се изживява на възкръснал стратег-реваншист в агресивния лагер на търсещите пряк път към името, традициите и душите сред последователите на ЦСКА.

Вторият не спира да играе консулт, без някой да го иска, в опит за влизане в мълчаливия лагер на един от екипите, който държи да плати сметката.  Както казваше един мой доскорошен приятел, с когото ни раздели разбирането ни за утрешния ден на ЦСКА: "Все някой плаща сметката!". Този приятел сега подкрепя неприемливия за мен проект и комбинация на Гриша Ганчев. Неприемлив в този вид.

И във връзка със сметката у мен възниква въпрос. Сега това е така модерно.

КОЙ НАВИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ ЦСКА ОМАР КОСОКО И ДЖАКСЪН МЕНДИ ПО ПОСОКА ЛИТЕКС?

Това се случи точно, ама точно преди две години. Не съм чувал някой да е платил сметката. Но им платиха сметката за потресаващите изпълнения в Лозана.

Единият говори за някакви компромати, другият квалифицира и отсъжда кой е враг и кой не сред кармично свързаните с ЦСКА.

Още един въпрос:

ТЕЗИ, КАТО КАКВИ ТОЧНО НИ ОБЯСНЯВАТ ЖИВОТА И ЦСКА?

За "Втория синод" на Георги Атанасов днес нямам време. 

Защото, сигурен съм, ние не сме напуснали "Патриаршията". Доколкото за нашата малцинствена група това е "Армията". Виж, него не съм го виждал на молебен. Вероятно заради жегата...

Забележка: Помните ли колко ентусиазирано приехме Менди и той получи нашата безусловна подкрепа?