До прокуратурата снимки от "Армията"

Публикувано на: 04.07.2016 21:53

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
При днешната първа тренировка на ЦСКА имаше и хора, които осмислиха деня си със скандирания "Гриша Ганчев", когато срещу тях феновете на армейците скандираха само и единствено името на свещения за сърцата им ЦСКА.

При пристигането на отбора на червените, воден от братята Адалберт и Мартин Зафирови, с помощник треньор на вратарите Илиян Василев, нищожната по състав и човешки качества групичка на припознавачите на Литекс трябва само и единствено да благодарят на блестящата работа на полицията за възцарената обстановка на мир и любов.

Няма да отбелязваме поведението и хвърлените бутилки от недъгави кретеноиди, но няма как да не обърнем внимание на прокуратурата за действията на видимо освобождаван по физически горзноват и ушат субект, с лице на идиот и глава на говедо, който хвърли пълната си бутилка с бира по състезателите на ЦСКА на слизане от автобуса към съблекалните. Той със сигурност е щастлив човек, че момчетата на полицията бяха там. И си вършеха безупречно работата.

Имало е всякакви противоречия, включително сред феновете на ЦСКА, но толкова малоумие на едно място и толкова тъпанари в транс, не е било.

Повтаряме характеристиките на човека от снимката. Приблизителен ръст над 180 см, перпендикулярни уши, вид на кретен, по същество пълен боклук. Запомнете го.

Отборът на ЦСКА към този момент е съставен изцяло от момчета, продукт на ЦСКА, които стартираха подготовката си с мисъл за двубоя за Суперкупата на България.

Забележка: Снимката е направена от автобуса и изпратена, като материал на Проспорт.бг

Предлагаме и актуална за разпознаване снимка: