"Не" и срещу децата на ЦСКА!

Публикувано на: 05.07.2016 09:44

Автор: Ивка Костадинова

©Ивка Костадинова, Проспорт.бг

Докъде може да стигне поклонничеството в нашата мила държавица... Жалка картинка. Група фенове, да плюят, да ругаят и да замерят с бутилки децата на ЦСКА?! Тези момчета, които днес стават мъже и още с първата си стъпка на стадион "Българска армия" знаят, че те са бъдещето на ЦСКА.
 

Жалко, много жалко. Феновете се обърнаха едни срещу други - срещу свои. Някои прекрачиха границата - обърнаха се срещу децата на ЦСКА.

Направих си излишния труд да проверя коя медия как отрази днешното събитие. За съжаление медийното бълване на откровено гнусни лайна продължава. От същите познати подлоги, които целия си съзнателен живот прекараха зад клавиатурите, за да пишат съчинения по картинки, да лапат, да смучат и да държат измислените си богове за шлифера. Стойте си на хранилката, сейте вярата си и винете тези, които днес бяха там - не за да величаят нечие име, а за да бранят децата на ЦСКА. Защото те не са сами.

Много хора ме питаха през последните месеци: "От кое ЦСКА си?" "Божков или Ганчев?" и бла бла и бла бла. Не съм на страната на ничия мутра, не изпълнявам поръчки и не се обръщам срещу свои. За мен винаги ще има само един отбор - ЦСКА!
Етикети: ЦСКА, юноши