Илиев проговори и положението взе да вони

Публикувано на: 30.07.2016 08:36

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Пълен абсурд е собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев да спонсорира учредения наскоро ФК ЦСКА 1948. Това мнение изрази анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Миналата седмица се появиха информации, че бизнесменът е готов да налее половин милион лева в "червените", а след това да се опита да вземе и стадион "Българска армия" и базите в "Панчарево". "Това е пълен абсурд", категоричен беше Майкъла пред нашата медия. "Сериозен човек като него няма да се занимава с изкуствени отбори, които нямат нищо. Нито стадион, нито нищо", каза още бившият защитник, след което подкрепи ЦСКА, който е в Първа лига.

"Това е истинският ЦСКА! Омръзна ми всяка седмица хора да си менят мнението в зависимост кой дава повече пари. Нека да покажат малко достойнство и морал. Да, може вариантът с Етрополе да не беше най-удачният, но това е пътят и времето ще го покаже. Всеки си има свое виждане", завърши Илиев.

Коментар на Проспорт.бг:

1. Не е възможно да са се появили информации. Вероятно слухове;
2. Георги Илиев си отвори устата и отново завоня на сервилност и простащина;
3. Той е твърде високо в измисления свят на измислените герои, за да се докосне до живия порив за чистота в спорта. Никога не е бил част от нея;
4. Има ли страхове в държавните органи да обявят търг за стадион "Българска армия" и база  "Панчарево"? Имат ли те страхове за пречка при грешка на друг прочит на подробния устройствен план на Борисовата градина, ако настанените сега бъдат отстранени и там се върнат хората,които са кръщавани на този стадион?
5. Ние ли нещо бъркаме прочита или някой понятията анализ и анализатор?