ЦСКА брандира новата екипировка, излиза с новата емблема на първа тренировка (ВИДЕО)

Публикувано на: 06.08.2016 11:24

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА 1948 ще играе през първия си сезон в българския футбол с екипировка на италианската компания Errea. Това стана факт, след постигнатото окончателно споразумение между страните.

Още в понеделник, на първата си тренировка от 18 часа, на стадиона в Обела, представителният отбор на ЦСКА ще излезе с тренировъчни екипи на Errea. Това ще бъде и добър повод да се види и емблемата на клуба, която ще бъде брандирана върху екипировката.

Емблемата вече е там, където се полага на всяко лого при неговото узаконяване. А след тренировката, емблемата ще бъде разпространена за всичкщи медии.

Errea не за първи път се обвързва с ЦСКА. Преди четвърт век именно с екипировката на италианската компания армейците отстраниха много силният тогава тим на Парма. Errea тогава бе доставена от привлечения генерален спонсор на тима, също италианска компания - "Синтофарм".

Ръководството на клуба продължава да води преговори за генерален спонсор, който да легне върху указаното от Чл.27, буква "в" място в Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС за сезон 2016/2017.