ЦСКА очаква генерален спонсор

Публикувано на: 06.08.2016 18:15

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Учреденият на 19 юли ЦСКА, който ще започне участието си в "А" Областна група, очаква генерален спонсор.

Преди ден, член на сдружението се е срещнал с голям играч в българския, а и не само в него, бизнес, който е изявил желание за разглеждане на опциите да стане генерален спонсор на новия проект. Срещата е била с един от двамата главни съдружници в компанията и се очаква положително развитие, което да даде сериозно спокойствие във функционирането на организацията, работеща в управлението изцяло на доброволни начала. Без заплати и хонорари.

На 16 август, когато е жребия за шампионата ще стане окончателно ясно кога ще стартира той, в група с 12 отбора, но дотогава се очаква да има положително развитие и подписан договор.

Вече са разработени основите на рекламна концепция на ЦСКА, която се допълва и от перспективата всички домакински мачове, а вероятно и повечето гостувания, да се играят на Националния стадион "Васил Левски".

В допълнение е налице към този момент конкуренция на интереса към прякото излъчване на двубоите на ЦСКА от четвърта дивизия, създаден от феновете, с представителен отбор изцяло от собствени на разстреляния ЦСКА кадри. В т.ч. и треньорски.

ЦСКА откри сметки и акаунти за всички възможни версии за дарения на средства. те ще станат известни до дни. Още следващата седмица се очаква да заработи и официалният сайт на клуба, където ще бъде изнасяна цялата информация, за да се дава на обществото обещаната прозрачност. В него ще бъдат разяснени и правилата за членство, а годишният членски внос, приет на Общото събрание е в размер на 50 лева. Всичко над тази сума ще се отбелязва в графа "Дарения", с упоменаване на имената на дарителите или не, ако е такава тяхната воля.