ЦСКА удари по масата с нов договор

Публикувано на: 24.08.2016 14:33

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА подписа един от най-важните си договори, след заявката и утвърждаването за участие в "А" областна група.

Контрактът с Национална спортна база за ползването на Националния стадион "Васил Левски" вече е факт.  Темата за стадион "Българска армия" на този етап не е актуална, доколкото овластеният от народа спортен министър тази сутрин обяви с ехидна усмивка, че там всичко е наред и който трябва играе на него. Каквото и да означава това.

ЦСКА ще играе домакинските си мачове историческото за българския фwтбол съоръжение, а със съгласието на отборите и някои от своите гостувания. Възможно е, при претоварване с оглед мачовете на Славия в Професионалната лига, на Лудогорец в Шампионската лига и на националния отбор един или два мача да бъдат насочени към други стадиони.

Договорът е от изключителна важност, защото ще отключи напредналите преговори за генерално спонсорство и реклама на стадиона, преговорите за преките излъчвания на мачовете на ЦСКА от първенството, които са в изключително напреднала фаза. Привържениците на футболната игра нямат и бегла представа колко много хора имат готовност да подкрепят проекта конкретно и без много приказки, без публичност и синини в гърдите.

Мачовете на ЦСКА в областната лига доведоха до неочаквана конкуренция на най-малко три телевизии с тарадиции в отразяването на футболни срещи.

Днес младите армейци гостуват от 18 часа на Бистрица, на иновирания стадион в Бистрица.