Агенция Проспорт медиа инвестира в надежда с помощта на Ливърпул и Чарлтън

Публикувано на: 31.08.2016 18:48

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Групата млади треньори за едноседмичен треньорски курс в Ливърпул е в пълен състав, уточнени полети и настаняване в града на Бийтълс. Тя е в състав от четирима наставници, непознати за широката публика, чийто имена ще бъдат обявени при пристигането на 17 октомври в Ливърпул.

Пред окомплектоване е и групата за треньорски курс в лондонския Чарлтън, която ще бъде на обучение между 23 и 30 октомври. Остава уточняването на едно от имената в състава също от четирима, като в нея има и треньор на вратари. В Чарлътн се състезава и българският страж Димитър Митов.

Преобладаващо треньорите са родени през втората половина на 80-те години, повечето не са от София, а нито един от голям клуб.

Курсовете са по инициатива на агенция Проспорт и са част от програмата за сътрудничество, договорена от Петьо Костадинов-Полковника и шефовете Ник Маршал в Ливърпул и Стив Айвъри в Чарлтън. След първите курсове, ще бъде уточнен план за постоянен обмен и обучение на млади наставници.Проспорт планира и разширяване на кръга, като вече води разговори по същата тема с още 3 изключително популярни британски клуба, които са вдигали европейски трофеи.

Костадинов е официално регистриран интермедиатор във Футболната асоциация на Англия.

Уточнение за България: Агентът Петьо Костадинов-Полковника, или управляваната от него агенция Проспорт медиа ООД, не получават хонорари за посредническата дейност. Това е програма за доброволно съдействие и подготовка на талантливи български кадри. Разходите са инвестиция в надежда.