Маламов, Аясс, Йорданов, Витанов - тъжните лица на футболния сюрреалистичен амок

Публикувано на: 07.09.2016 13:07

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Петьо Костадинов- Полковника
От вчера беше ясно, че футболният Homo neanderthalensis, допуснат в центъра на София, от неандерталската политическа върхушка ще умъртви още четирима, при това някои знакови, носители на Купата на България. На последното и издание.

Претендиращият за тотална информираност и достоверност Гонг.бг пуска лек среднощен душ със следния текст под литературното заглавие "ЦСКА разкара четирима", цитирам: "Ръководството на ЦСКА-София (б.р. - каквото и да означава това), няма да разчита на четирима от играчите, които започнаха новия сезон в Първа лига. Това са Йордан Йорданов, Самир Аясс, Станислав Маламов и Петър Витанов."

Изданието обаче, влиза в едни кофти води и пуска на макс горещата струя над невинния читател, цитирам: "Те няма да получат картотеки за тази кампания, като крайният срок за подаване на документите за това е 7 септември. Но се очаква те да останат без този документ, което на практика ги прави неизползваеми за "червените"."

Колко трябва да си сплескан информационно, или да си обладан от слугинаж да изтърсиш толкова тъпо твърдение!? Каква е скалата и нейната мерна единица?

"Некартотекираният" Самир Аясс например, има 4 (четири мача), от началото на сезона, съответно срещу Славия, Верея, наричаният Нефтохимик тим на Мастер Бургас и Локомотив ГО.

"Некартотекираният" Станислав Маламов има 4 (четири мача),съответно срещу Верея, Нефтохимик или каквото е там, Пирин и Локомотив ГО.

"Некартотекираният" Петър Витанов, 100-процентов собствен юноша на ЦСКА, има 3 (три мача) по 90 минути в "Б" група, съответно срещу Созопол, Несебър и Банско.

Йордан Йорданов няма мачове от началото на сезона.

Дали някой от БФС ще се сети за едни много важни указания на ФИФА за устойчивост на договорите? Дали Асоциацията на професионалните играчи ще се сети да зададе поне въпроси, ако няма куража да реагира!?

Или, може би, играчите са с неподходящи, за разбиранията, агенти?

Вчера видях някъде в социалните мрежи заяждане, че създаденият на 19 юли ЦСКА, със старт на първенството на 11 септември, бил с по-многобройно ръководство от феновете по трибуните.

Е, на многобройните фенове по трибуните, с оченабиващи се националистически и нацистки послания - честит отбор! Чиста кръв. Няма лъжа, няма измама...

С тези мултиетнически сили повече никога не се учудвайте, че телевизионният коментатор изпада в сюрреалистичен амок, наричайки мача срещу Люксембург футболен спектакъл, съответно драма!!!