Още веднъж за ЦСКА, Ицо, Любо, Емо...

Публикувано на: 18.09.2016 10:15

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
 Направих го преди няколко дни, но сега с риск да се повторя, ще поканя всички които не знаят точно къде се намират и какво точно чувстват във футбола с марка ЦСКА да дойдат за мача в 17 часа на Националния стадион "Васил Левски" за ЦСКА-Конеляно. Поканата важи и за тези, които са повече от наясно.
 
Ако не им трепне, когато момчетата излязат от тунела или когато заиграят футбол, то не е нужно да чакат, може да дойдат да ме заплюят в лицето. Аз ще бъда заедно с всички. Мога да бъда, където си искам на този стадион. Дарител съм и мой експонат е в центъра на Националния музей на спорта. Но ще бъда там, където и другите, заедно с други членове на клуба, срещу редовно закупен билет, както миналата година. Без това да го налага и специфичния ми статут на футболен агент.
 
Дори ще препоръчам още нещо. Опитайте и установете, дали когато момчетата излязат от тунела, няма да се сетите много по-бързо за едни голобради момчета, като Христо Стоичков, Любослав Пенев, Емил Костадинов...Които на същата възраст бяха принудени да възмажеят за дни, заради репресивно решение на Политбюро на БКП през 1985 година.
 
Цветове - червено и бяло. Безнюанси. Начало на мача 17 часа. Цена на билетите за Сектор "А" - 5 лева.
 
Исторически мач. Първо домакинство на ЦСКА в новата епоха на наследниците. 18 септември 2016 година.

Забележка: Признавам, че аз на мача, след това на съседния стадион, няма да отида. Не симпатизирам на мигрантската формация, настанена с диктаторско решение ала Политбюро в червения храм. Разбирам, че Чорбаджийски заслужава подкрепа сам сред чужди, но това е положението. Което чисто математически означава, че не може да се разчита на реципрочно изхарчени 5 лева.