ЦСКА победи с 2:0, куп пропуски и 3 греди

Публикувано на: 24.09.2016 20:45

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
ЦСКА победи БМ спорт само с 2:0, при гостуването на комплекс "Бонсист" в Студентски град. На три пъти гредите помогнаха на домакините, а безброй положения ги спасиха от разгром.

БМ спорт показа характер, за разлика от меката китка с твърдата свирка на арбитъра, заради лигавенето на който  отличният Кирил Атанасов получи тежка травма и оток на глезена, което наложи и принудителна смяна.

Избраниците на Валентин Илиев обаче показаха изключителен боен характер и наложиха своята игра и взеха битката за центъра, а през втората част направиха на моменти натиска смазващ.

Попаденията реализираха Мартин Нинов и Георги Божилов. Впечатляващо включване от резервната скамейка направи Калоян Стефанов, който буквално вкара паника в поведението на защитата на домакините. Отборът получи мощна и страстна подкрепа от трибуните, както от началото на сезона.

В сряда ЦСКА ще играе мач за Аматьорската купа срещу любопитен съперник, зато той е домакинът от Владая. Известно е, че именно Владая даде гостоприемството си на ЦСКА и двата тима водят подготовка на един и същи терен. Началният час ще бъде уточнен допълнително.