С разкъсани връзки в ЦСКА и жълт картон

Публикувано на: 25.09.2016 11:48

Автор: Проспорт.бг

©sportal.bg
Крилото на ЦСКА 1948 Кирил Атанасов пострада много тежко при победата на неговия тим с 2:0 над БМ Спорт.

Младият футболист е със скъсани връзки на глезена след брутално влизане на играч на домакините. Ситуацията се разигра в средата на първата част, а съдията дори не показа жълт картон за нарушението, което бе извършено срещу Атанасов.

Кирил Атанасов е основен играч за отбора на Валентин Илиев. Футболистът се разписа при дебюта си с екипа на тима срещу състава на Люлин.

Финалната информация сочи, че ЦСКА губи за известно време един от своите страхотни играчи, който вчера пострада непредизвикано, край тъч-линията, след брутално влизане във вътрешната страна на левия глезен.

Докато превиващият се отболки Кирил Атанасов бе на земята, представящият се за арбитър на мача, с безброй странни, изнервящи и съмнителни отсъждания, вече бе приготвил жълт картон и го показа на Кирилов, който напусна терена за да получи медицинска помощ. Опита да поиграе, но бе заменен.

Диягнозата. Скъсани връзки на глезена.

Трабвя да отбележим, че Атанасов прие случилото се много мъжки и докато се подкрепяши с храна в автомобил, беше разголил подутия се глезен да се охлажда през прозореца. Не показа озлобаване, макар същият играч беше една от главните брадви при малтретирането на състезателите на ЦСКА. И не само той. И не само Атанасов.
Ритници понесоха половината играчи на ЦСКА, но тук е добрата новина. невръстните състезатели в червено и бяло, някои от които нямаха навършени и 18 години, се хвърлиха здраво в битката и на свой ред "ритнаха по терена", за да покажат кой кой е и че просташки парчета не могат да ги уплашат, още по-малко да се поддадат на тях.

Спечелиха центъра, спечелиха фланговете, затвориха защитата, минаха в настъпление и смачкаха съперника.

Това са момчета с големи сърца, арбитрирани от съдийстващи мишки.